Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC zostava stará vs. nová

Finančný rozpočet je problém, lebo ak si poviem cca. 1000,-€ a počítač bude zas nedostatočný ako tá šunka čo som mala, tak asi fakt použijem sekeru. ;-)

Ja hlavne potrebujem aby bol výkonný, s dobrou grafikou a s dostatkom pamäte. Ak ho pripojím na 3G alebo 4G internet a spustím si 10-15 stránok, aby to zvládal a nezamŕzal. Aby mal slušnú grafickú kartu na prácu s grafickým programom a neskresľoval či inak neblbol pri grafických náhľadoch aj keby boli 2D alebo 3D. A do tretice dostatok ukladacieho priestoru, aby som nemusela 2x týždenne presúvať veci z pc na iné médium.

Jasné, že čím bude cena nižšia, tým lepšie, ale som realistka. Viem, že za 300,- € niečo také nekúpim, ale tiež nechcem platiť 3000,-€ za pc, ktoré niekto vie poskladať za 1000,-. Bola som v obchode, kde mi síce ponúkli super služby v rámci zákazníckeho servisu, ale to čo mi ten chalan poslal následne v ponuke mailom bolo obrovské sklamanie. To by stačilo tak mojim deťom na ich hry, ale ja by som z toho bola na nervy. Neznášam pomalé počítače. 3-[

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny