Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladače od výrobce nejdou nainstalovat, Lenovo B320

Ještě tomu dám poslední pokus a více to vysvětlím.

TAKŽE grafika v tom Lenovo B320 je tato http://jpeg.cz/images/2015/03/04/4Li12.png

Zformátoval jsem disk, nainstaloval windows xp 32bit jelikož na stránkách výrobce jsou officiální ovladače a podporuje to tydle win xp 32bit.

Jak jsem to doinstaloval tak jsem nainstaloval chipset, wifi a problém > Grafika
1) Stáhnu rozbalím spustím a sice to má cca 200MB!<, ale! nainstaluje to pouze nějaký manager který má 20MB a nainstaluje ho do složky Program Files/Ati Technologie, a navíc po instalaci který tedy proběhně úspěšně a je hotová ani ne za 30 sekund v té složce nic není ani po restartu počítače.

2) Zkusil jsem stáhnout nějaký pirátský kopie a bla bla furt to samý vše jde jen grafika ne

3) Tak jsem stáhl pouze ovladač už hotový soubory, že ho tam přidám ručně někde jsem to našel pro win 32bit bla bla dal jsem to tam!! A chytlo se to, vzalo si to ty ovladače restartovalo to počítač a ukazuje to už aspoń v správce hardwaru tudle grafiku normální, ale je furt u ní vykřičník. A furt tam ta grafika neni protože se to seká jako prase na větším rozlišení či chytnu nějakou složku a snažim jí přemístit.

4) Dávám tomu poslední šanci pak volím kladivo nemam na to nervy. velice to potřebuji tam dostat. Někdo kdo by měl večer čas a náladu se na to mrknout přes teamviewer?

Díky moc, achjo pojďme to vyřešit, díky

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny