Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyby v tisku tiskárny

Omlouvám se za pozdní reakci, ale přestaly mi chodit upozorňovací e-maily na toto vlákno a já jsem to přestal řešit. Teď jsem na Vaší reakci přišel náhodou!
Ano koupil jsem repas toneru a už je to OK. Proč je deformovaný poměr stran ani nevím, jen jsem dal narychlo oskenovat nějaký obrázek, abych tu chybu tisku mohl ukázat (asi jsem špatně nastavil kopírování). Které kružnice máte na mysli nevím, ale pokud jsou to ty mé červeně označené chybné body, tak to jsem dělal já. Nedělal jsem kruhy, prostě jak mi to padlo, tak jsem označil, takže většinou je to spíše elipsa než kruh.

Jinak děkuji za rady a myslíte, že ten původní toner ještě půjde nějak jednoduše zprovoznit (abych dojel prášek, jinak jej vyhodím, to už není problém)? Jen zrekapituluji. Pokud vyčistím válec, tak to nepomůže, chybné body tam jsou zpátky. Už jsem psal výše - na válci opravdu najdu stejnou čárku, stejné tloušťky a délky a stejně vzdálenou od okraje, ale i když ji vyčistím, při následném tisku mi to zase ty 4 čárky vytiskne a na válci je zase ta šmouha. Takže výměna válce asi nepomůže (nebo ano)?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny