Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Excel mi nezobrazuje bunky

Takže na záver vlákna, odstránenie registrov nepomohlo a to som si stiahol aj špecializovaný program na od Microsoftu. Potom som našiel program na vyhľadanie a zmazanie komplet registrov. Bohužiaľ ani to nepomohlo a chyba pretrváva dodnes. Na záver nikomu nedoporučujem ale zavolal som do Microsoftu a nahlásil môj problém, úslužná pani ma odkázala na fórko spoločnosti Microsoft. Zaregistroval som sa tam a popísal problém i riešenia už aplikované na tento problém s tohto i minulých foriek. Odpoveď technika bola nech si vypnem hardwarové akceleráciu v programe Microsoft Office 2013. Nepomohlo to a potom ma doslova šokoval, keď riekol nech si preinštalujem systém a bude...

Pár rád pre ľudí s podobným problémom:
1. Ak sa vyskytne podobný problém u vás a nezaberú riešenie z tohto fórka, nevolajte do microsoftu lebo oni vám neporadia.
2. Ak máte nový počítač s win7 a nainštalovaným Microsoft Office, stiahnite si zálohovací program, mne sa na starom pc osvedčil Norton Ghost 10. Vytvoril skvelé Cd s ktorým bolo vrátenie systému bezproblémove.
3. Zakážte všetky Kumultatívne aktualizácie čo vám microsoft ponúka, možno je to užitočná vec ale môj balík office by v pohode šiel ďalej, nebiť kumultatívnych aktualizácii.

Chcem dôrazne podakovať všetkým adminom a poradcom čo sa učástnili na riešení tohto problému, veľmi vám ďakujem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny