Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chvilkové samovolné přepínání okna z popředí do pozadí

Zdravím,
od včerejška mě trápí jeden problém na mém notebooku. Ať už mám otevřené a v popředí jakékoliv okno, v nepravidelném intervalu (někdy se to stane po pěti minutách, jindy třeba 3X během minuty) se mi stále toto okno jakoby samo dá z popředí pryč. Vždy to trvá tak 1-2 sekundy a pak se to okno jakoby samo dá opět do popředí. Vizuálně se to u většiny programů projeví pouze tak, že se změní barva horní lišty. Nicméně když např. používám Word (který používám velmi často kvůli práci), je to extrémně otravné, protože např. píšu nějakou větu, a až po chvilce si všimnu, že to co píšu se vlastně nepíše nikam...
Zároveň dodávám, že jsem si nevšiml, že by s tímto stažením programu z popředí pryč bylo spojeno to, že by se nějaký jiný program dal sám do popředí. Takže vůbec nevím, co to způsobuje. Pouze vím, že je to iritující.
Jen pár informací: Jedná se o vcelku nový a výkonný notebook HP s OS Windows 8.1. Tento problém se objevil včera večer. Ráno došlo k aktualizaci systému. Přestože jsem počítač poté používal několik hodin, problém se neobjevil. Poprvé jsem ho zaznamenal až někdy kolem 8. hodiny večerní.
Mimochodem, jen při psaní této zprávy k tomu došlo cca 3x :(

Myslel jsem si, že by to mohl být nějaký záškodnický vir. Spustil jsem v AVG hlubokou analýzu a nic. Na druhou stranu, v posledních cca 2 týdnech (možná i v delší době) jsem nestahoval nic podezřelého, do PC nic podezřelého nekopíroval, ani nic takového nespouštěl. Tak nevím.

Za rady díky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, mám stejný problém i dnes.. Jak jsi to prosím vyřešil? Nepomohla mi ani přeinstalace Windows..…
Ketar 11.08.2017 14:00
Ketar
co je u tebe "stejný problém"? máš win8 a staré aplikace/jejich služby běžící na pozadí? něco si ber… poslední
lední brtník 11.08.2017 17:39
lední brtník

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru