Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sekání nového notebooku

Dobrý den,
Mám notebook starý asi 3 týdny a už s ním mám první problém.
Včera se mi z ničeho nic restartoval notebook a začal instalovat aktualizace. Všechno proběhlo v pořádku, ale od té doby notebook nějak blbne.
Každou chvíli, se notebook jakoby seká. Není to sice neustále, ale třeba každou půl hodinu, několik minut. Seká se pouze když hýbu myší, ale všude. Ať na ploše, v prohlížeči nebo ve hrách. Např. zapnu video na Youtube, normálně funguje, ale když začnu hýbat myší, obraz se seká a zvuk se jakoby "zpomalí" a blbne. Nebo třeba hraji hru, asi půl hodiny je to v pohodě, pak postupně přijde pokles FPS a opět při každém pohybu myši přijde sekání. Když hru vypnu tak se to zase zpraví, ale pouze na chvíli.
Zkoušel jsem vyměnit myš, změnit USB port, vyčistit přes různé programy PC, kompletní antivirou kontrolu, aktualizace grafické karty přes "Nvidia GeForce Expirience" a nic nepomohlo. Přemýšlel jsem ještě o zanešení prachem, ale za 3 týdny mi to přijde jako blbost. Už nevím co mám zkusit, pokud odmyslím přeinstalaci Windows. Windows 8,1 originál z obchodu.
Kdokoliv přijde s nějakou radou nebo pomocí, budu mu vděčný. :-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny