Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nahrávání televizního pořadu na flešku.

Chtěl jsem si z televize nahrát první část filmu Vojna a mír. Mám LCD televizor a jeden televizor se settop boxem. Již pár let staré, ale ještě jsem nezkoušel nahrávat na flešku zapojenou do USB portu na televizoru resp. na settop boxu.
Tak teď jsem to musel zkusit. Od televizoru jsem měl návod, tam se o nahrávání trochu psalo, ale moudrý jsem z toho nebyl. Zkusil jsem to metodou pokusu a omylu. Něco to nahrálo, ale i když příjem byl dobrý, na nahrávce se místy objevovalo rušení (kostičky). A nahrávání se zapínalo metodou drbání se levou nohou za pravým uchem. Před nahráváním si to vyžádalo formátování flešky
Na settopboxu bylo nahrávání vyřešeno lépe (na DO je čudlík RECORD) a bez rušení.
Pro informaci: Ten dvaapůlhodinový film mi zabral asi 4GB.
Nahrálo se to do několika souborů .TS, když jsem to chtěl přehrát na tom settopboxu, tak to nahrávku nenašlo, na počítači se to přehrálo (soubor po souboru). Teď mne čeká vykoumat, jak ty nahrané soubory překonvertovat do jednoho souboru co by se dal přehrát i na televizoru (nějaký free program jsem si stáhnul, ale když zkonvertoval jeden soubor .TS do .AVI, tak se kousnul).
Jen mne zajímá, jak je nahrávání na flešku strčenou do USB vyřešené na televizorech z poslední doby. Nemám zájem o nějaký televizor s vestavěným HD nebo vypalovačkou DVD, asi toho nebudu nahrávat tolik, aby se mi to vyplatilo, spíš něco LOW END. Připojení na internet mám běžné a televizní vysílání chytám normálně přes anténu z vysílače.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny