Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučte kancelářský notebook

Zajímavé informace, rád se dozvím ...
Můžeš mi nějak vysvětlit to "kurvítko". Od chvíle přechodu na 7200 ot. v NTB jsem nezaznamenal problém.
O SSD nepochybuji, jen pro tazatele dodám, že HP PB umí i SSD a nevychází vůbec draze, pokud se spokojí s kapacitou tuším 128 GB.
V čem všem se Lenovo pohoršilo? Poslední špatná zkušenost byla s hlučným aktivním chlazením a to v záruce vyměnili. Po záruce by to nepotěšilo. Ntb. byl pravidelně čištěný.
K tomu Dell ještě dodám, že na tom tazatelově odkazu je NTB záruka, takže to by měl moc dobré a určitě doporučuji vzít s tou NTB, případně si ji zakoupit s doplatkem hned při koupi notebooku. Když nad tím tak přemýšlím, tak fakt Dell s NTB 3 roky bude nej volba z uvedeného tazatelem. Jen se obávám, že nesplní požadavek na pevnost rámu displeje pro časté přenášení, které požaduje. Proto jsem mu radil, aby si určitě šel ntb. osahat na show room. HDD 5400 ot. z ntb. dát do ext. rámečku na archivaci a do notesu dokoupit SSD. Ještě je tu otazník u toho HP PB s SSD. Tam je ale šunt plast a slezou mu popisky kláves. Jedině používat ext. klávesnici a tím číňanovu pomstu oodálit a laciný plast zachovat čitelný pro později.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny