Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako pracovat nalepo s nefunkcnim monitorom k NB pomocou klavesovzch skratiek?

Mám problém. Po 5tich rokoch mi odišla časť môjho milovaného NB Toshiba. Samotný notebook stále žije, "počujem ho dýchať", len monitor je proste čierny, nejde do neho šťava, proste nič. Už predtým mal problém s poškodenými kontaktmi, tak že mi obrzaovka niekedy žiarila bielymi blikajúcim pásmi. Monitor odišiel zrovna, keď som písala bakalársku pracu. Mám ju savenutu na viacerych portáloch, ale potrebujem sa dostať k tejto najaktuálnejšej verzii, pretože som toho nenapísala zrovna málo.....

Napadlo ma, že zapojím k notebooku externý monitor...ale už som nedomyslela to, že ho musím aj aktivovať cez "Pripojiť projektor"....viem že na to existuje skratka Win+P...problém ale je sa dosťať cez tú úvodnú užívateľskú obrazovku (to kde je býva heslo k účtu, alebo ďalšie účty....neviem ako sa to rpesne volá). Touchpadom sa tam určite netrafím....nštastie tam heslo nemám...takže už len potrebujem skúsiť jedinú vec, a to: Existuje taktiež klávesová skratka, ktorá by ma prepla z tejto úvodnej obrazovky na plochu????? aby som potom mohla použiť Win+P a dúfať v zázrak???? Som študent a nemám peniaze, takže skúšam všetky možnosti, ktoré ma napadnú, preto prosím, nesmejte sa mi.
ďakujem za nápady a rady
Monika

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny