Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem volant a need for speed carbon

Zdravim muze mi nekdo poradit mam problemy s nastavenim volantu saitek r440 nefungujou mi vibrace a kdyz pripojim pedali ani se nerozjedu nekdo dokonce rikal ze ta hra neni na vlant stavena. Diky za radu

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nejdřív bych kouknul do Ovládacích panelů/Herní zařízení, zda je nastaveno a zkalibrováno. Pokud ne,…
Matloch 02.03.2007 02:30
Matloch
Mam win xp, volant v ovl. panelech nakalibuju spustim hru dam nastaveni, volant a jakmile se treba j…
PVK 05.03.2007 21:13
PVK
Neni ve hre nejaky podrobnejsi nastaveni volantu? RUzny volanty mivaji ruzny prirazeni os k pedalum.… poslední
kubik 06.03.2007 06:07
kubik

Nejdřív bych kouknul do Ovládacích panelů/Herní zařízení, zda je nastaveno a zkalibrováno. Pokud ne, tak postupuj podle průvodce...Nic težkého...Jestli je všechno OK, tak spusť hru a v nastavení si zvol ovládání Saitek R440. Nakonfiguruj si jednotlivé tlačítka, pohyby volantu a pedálů. Hraju NFS Carbon doma s volantem Saitek R220 a je to v pohodě. Ještě mne napadá, zdali máš propojené síťovým konektorem pedály s volantem. Ale to jistě máš...A co ovladače? OS je Win XP?

Mam win xp, volant v ovl. panelech nakalibuju spustim hru dam nastaveni, volant a jakmile se treba jen dotknu pedalu, tak mi najednou sjede menu dolu jako bych porad drzel treba sipku dolu a prestane to kdyz seslapnu pedal, ale musim ho drzet jakmile ho pustim zase nabidka sjede dolu. Zkousel jsem stahnout i nove ovladace pro ten volant a nic:x:

Neni ve hre nejaky podrobnejsi nastaveni volantu? RUzny volanty mivaji ruzny prirazeni os k pedalum...
BTW: jak kdosi nahore psal, NFS5 je asi posledni NFS rozumne fungujici s volantem, zkousel jsem pouzit volant u dema novejsiho NFS a nebyl jsem schopen to nakonfigurovat do funkcniho stavu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru