Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Linux Ubuntu - jak maximalizovat možnosti zobrazení v ploše monitoru?

Tak hlásím změnu k lepšímu. Vše jsme prošli a tweakovadlem změnili velikosti fontů. Ještě je třeba změnit velikost ikonek před názvy souborů ve Správci souborů. Jde to nějak? Nepřišli jsme na to jak. Ty ikonky před názvy souborů jsou příliš rozměrné na výšku a tím je dáno řádkování textů názvu souborů daleko od sebe. Je to takové humpolácké. Když člověk něco hledá tak příliš scroluje myší. Cílem je smrsknout to do menšího řádkování.

*.DEB ukládám pro případ, že by později nebyl k dispozici internet. Co je doma, to se počítá.

Nějak mi hlava nebere k čemu je menu Unity dobré. Těch pár ikonek s možností scrolování oběma směry někoho vytrhne? Když jsme menu skryli a nastavili na automatické vyjíždění při zaparkování myši k levé straně obrazovky, tak se docela často menu seká při vyjíždění, někdy se nezobrazí vůbec a objeví se až na druhý pokus zaparkování myší vlevo. Opravdu nic moc.

Funkce Vyhledávání - to je jak pro slepce. Obrovské ikony mezi kterými se lze přepínat po obrazovkách. To je OK, ale lze nějak změnšit ty ikony zobrazované při vyhledávání?

Obrovská je velikost ikon při přepínání v multitaskingu ... lze to nějak zmenšit? Nepřišli jsme na to jak.

Ve tvé poslední větě jsem se ztratil. Je se ještě co učit. Můžu požádat o bližší navedení abych se chytnul? Zatím stačilo Centrum software. Chápu dobře, že Synaptic je alternativní aplikace, kterou je třeba nainstalovat a pomocí ní se vyhledávají *.DEB instalační balíčky aplikací?

V těch repozitářích jsem se ztratil ... ještě prosím o dovysvětlení. Děkuji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny