Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém z ovládačmi pre grafické karty AMD

Mám grafickú kartu od AMD Sapphire R9 270X, včera som musel preinštalovať windows 7 a inštalácia prebehla bezproblémovo. Potom čo som nainštaloval ovládače základnej dosky, začal som inštalovať ovládač od grafickej karty. Inštalácia prebehla bezproblémovo ale okamžite po reštarte mi skočila hláška "Check for drive update" a tak som na ňu klikol. V okamihu sa začala sťahovať aktualizácia pre ovládače AMD. Bohužiaľ po nainštalovaní a reštarte začala obrazovka robiť problémy. Sem tam sa na nej mihajú biele čiary... Nechcel som si zničiť novú obrazovku a tak som odinštaloval ovládače a nainštaloval staré, obrazovka ide bezproblémovo. Program ale stále opakovane vyhadzuje hlášky na aktualizáciu a dosť ma to ruší poradíte mi?

Předmět Autor Datum
Tak si tu kontrolu updatov vypni napr. v tych ovladacoch. Pripadne pri instalacii sa da volit nejaka…
MM.. 24.03.2015 17:38
MM..
P.S: ovladace instaluj z www.amd.com, a ne nejake storocne z CD. Predtym nainstalit ovladace k zakl.…
MM.. 24.03.2015 17:40
MM..
Tieto ovládače práve som inštaloval a stiahol s tejto stránky ale monitor zakaždým začne robiť biele…
TomasD 24.03.2015 18:57
TomasD
Tak večer som nainštaloval AMD ovládač Beta a všetko ide v pohode, predošlí ovládač nešiel iba pre t… poslední
TomasD 25.03.2015 14:03
TomasD

Tieto ovládače práve som inštaloval a stiahol s tejto stránky ale monitor zakaždým začne robiť biele čiarky. Iba tak ma napadlo, najprv som ešte pred inštaláciou urobil zálohu cez double driver ale nefungovala mi ale log ukázal že grafický ovládač čo som mal nainštalovaný pred tým bol ten istý z cdečka. Asi technici čo inštalovali windows vedeli že vyššie ovladače robia problémy. Toto je ovládač,ktorý funguje 13.251.0.0 ale tento robí už čiarky 14.501.141120a.177998C Počítač z nejakého dôvodu nefunguje tak rýchlo ako pred preinštaláciou prechádzam zoznam ovládačov...

Tak večer som nainštaloval AMD ovládač Beta a všetko ide v pohode, predošlí ovládač nešiel iba pre to že bol určený pre dosky z Apple či čo, moja angličtina je zlá. (This driver is not intended for use on AMD products running in Apple Bootcamp platforms. Users of these platforms should contact their manufacturer for driver support.

Package contains the following graphics drivers and dependent/required software for the products specified in the current version's official release notes for the 64 bit version of Windows 7:

Display Driver ver. 14.501.1003
OpenCL(tm) Driver
Catalyst Control Center
Languages:
Czech, Danish, German, Greek, US English, Spanish, Finnish, French, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Thai, Turkish, Chinese (Traditional), Chinese (Simplified).)

Teraz všetko ide v pohode len ešte potrebujem zistiť ako dať všetko sa stavu pred preinštaláciou. Mám zoznam ovládačov, nainštalovaných do môjho systmu neporadili by ste mi nejaký program pomocou ktorého by som ich ľahko porovnal?

A ešte jedna vec, v ovladaci panel/Hardware/ by som mal mať zložku AMD, kde sa nastavuje hardwarová akcelerácia ale nieje tam a už som prehľadal celé cdečko a nikde som tú aplikáciu nenašiel.

[http://pc.poradna.net/file/view/22063-amd-jpg]

lebo v súčastnosti mám iba AMD Catalyst Control centre a ten v sekcii Hardware ukazuje len info o stave soft a hardware.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru