Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém z ovládačmi pre grafické karty AMD

Tak večer som nainštaloval AMD ovládač Beta a všetko ide v pohode, predošlí ovládač nešiel iba pre to že bol určený pre dosky z Apple či čo, moja angličtina je zlá. (This driver is not intended for use on AMD products running in Apple Bootcamp platforms. Users of these platforms should contact their manufacturer for driver support.

Package contains the following graphics drivers and dependent/required software for the products specified in the current version's official release notes for the 64 bit version of Windows 7:

Display Driver ver. 14.501.1003
OpenCL(tm) Driver
Catalyst Control Center
Languages:
Czech, Danish, German, Greek, US English, Spanish, Finnish, French, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Thai, Turkish, Chinese (Traditional), Chinese (Simplified).)

Teraz všetko ide v pohode len ešte potrebujem zistiť ako dať všetko sa stavu pred preinštaláciou. Mám zoznam ovládačov, nainštalovaných do môjho systmu neporadili by ste mi nejaký program pomocou ktorého by som ich ľahko porovnal?

A ešte jedna vec, v ovladaci panel/Hardware/ by som mal mať zložku AMD, kde sa nastavuje hardwarová akcelerácia ale nieje tam a už som prehľadal celé cdečko a nikde som tú aplikáciu nenašiel.

http://pc.poradna.net/file/view/22063-amd-jpg

lebo v súčastnosti mám iba AMD Catalyst Control centre a ten v sekcii Hardware ukazuje len info o stave soft a hardware.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny