Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kolik mista pro "sedmicky a nejake ty officy"?

nekolik duvodu:
- povazuju za rozumne mit zvlast system a zvlast data
- kdyz zkousim ruzne optimalizace, tak virtualizovane prostredi neni optimalni pro to, vymacknout z toho pocitace co nejvic (vykonu, grafiky, ...)
- pro ruzne ucely jsou vhodna ruzna nastaveni (napriklad ted mi jedna hra jede mnohem lip s vypnutou akceleraci grafiky a dalsimi vymozenostmi - nejenze jede rychleji, ale je i lepsi obraz - zjevni si nejak nesedne s ovladaci. Zatimco jina hra se bez akcelerace ani nerozebehne. Takze nejjednodussi je mit kazdou na zvlastnim oddilu a nabootovat si podle toho, co chci zrovna hrat. Nemluve o tom, ze kdyz jsem to takhle vyladil, tak nemam zajem do toho nadale sahat, zatimco na vyvojovem systemu updatuju zakladni knihovny klidne obden, pokud se mi to hodi. A na obzoru je dalsi zajimava hra, co ale asi bude potrebovat mnohem novejsi verze knihoven, nez ty dve drive zminene. A ano, ma pro me smysl drzet hry dele, nez par verzi grafickych knihoven - casto hraju hry stare i 20 a vice let)

- pokud bude pracovat na PC vic uzivatelu naraz, tak samozrejme ma smysl mit tuto zalezitost na jednom oddilu, pokud se u toho PC ovsem stridaji, tak je pohodlnejsi kdyz ma kazdy svuj system nastaveny zcela podle sebe a nepletou se mu tam jine veci - cili nejen svuj preferovany prohlizec jako default, ale i sveho preferovaneho spravce oken (=graficke rozhrani) a u trochu porocilejsich i svou preferovanou distribuci - coze je ovsem stejne jedno, tento NB, ktery tu diskutuju, bude urcen vyhradne pro jednoho uzivatele (a vic ruznych OS).

- and last, but not least - nejsem si moc jisty, jak bezproblemove a rychle by chodily sedmicky ve virtualizovanem prostredi a kvuli par dokumentum rocne s tim nechci nijak zvlast experimentovat a plytvat cas. Zvlast na pocitaci, ktery nebude muj. Zvlast, kdyz Windows uz davno nerozumim a rozumet nemusim ani nechci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny