Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Navigace Sygic

Offline mapy má i sygic a drtivá většina dalších. Mapy ČR + SK od sygic mají dohromady cca 100mb a mají vše potřebné, co je potřeba auto navigaci. Dokonce proti ubohé nokii, kterou neustále všem strkas, vypadají líp a mají i mnohem víc funkcí, který se při jízdě autem hodí. Dokonce po 7 dnech trošku fungují zdarma, jen se orezou funkce
, ale i pak jsou jak Mercedes proti trabantu, ve srovnaní s nokii. Objektivitu u zabrzdenyho jedince, jako ses ty, nehledám, ale nevydávej stále dokola to, co se subjektivně líbí tobě, za etalon v navigacích. Mimochodem lepší, než nokia jsou snad všechny navigace, který jsem dlouhodobě zkoušel. Snad krom otřesné waze, kvůli nutnosti být online.

Pro zakladatele tématu - vyzkousej si navigace sam, stáhni aspoň 3, klidně i placený (většinou to má trial) a uvidíš sám, co ti vyhovuje. Nokia je oproti jiným navigaci šíleně stroha, bez užitečných funkcí, na ktery se lehce zvyka a pak je hned postradas. Až po vyzkoušení uvidíš, jestli je chceš nebo ne. Pokud je chtít budeš, tak nokiu nemůžeš použít. Je to obdoba map od google, ten ale nejde zcela offline. Toho zabrzdenyho tacvuda si nevsimej. Ten má erekci, když uslyší nokia.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny