Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vynechávání písmen při psaní na webu

Pro informaci. Ve W10 se ten comp zbláznil ještě více a tak jsem přemýšlet, co mají všechny instalačky společného. Vrátil se na W8 a napadlo mě, že soft. Chipdrive My Key.
Tak jsem se spustil bez ChipDriveru MyKey a uvidím co to bude dělat. Byl to totiž jediný společný prvek na všech instalacích. Nechci to zakřiknout ale zatím se to chová slušně a bez jakýchkoliv chyb. Jestli je to tímto heblem způsobeno, tak je to pěkný bordel, neboť se to vyrábí kvůli utajení hesel a jako případná databáze hesel a jiných potřebných funkcí. Mělo by to po nainstalování nějakého doplňku pracovat i s Firefoxem. Zkusím ho sehnat a nainstalovat zdali se to projeví i v něm. Tento příspěvek je zatím úplně bez chyby a dále jsem zvědavý. Zkusím ten chipdrv. znovu nainstalovat a začít psát s jeho použitím. Doufám, že to začne opět dělat, ať už mám ten problém vyřešený. Trochu jsem si nejistý, protože jsem před tím než jsem ho vyndal a odinstaloval, projel tím tebou doporučeným softem Superantispywerem a tím AVG resc.diskem.
Ten výrobek je totiž z doby kdy začaly W7, /na krabici jsou sice uvedeny/, takže je možné, že to s dalšíma Windowsama špatně zvládá. Tím ten nárust chybování. Mrknu se jestli tam nemají ti němci nějaký firmware nebo soft a uvidím.
Omlouvám se za ten dlouhý příspěvek, ale ten popis to vyžadoval a navíc jsem potřeboval co nejvíce textu, abych se přesvědčil zda mám pravdu. Jestli to nebude otravovat, tak se tu ještě ozvu. P.S. K tomu starému threadu, já jsem tam doplnil, že se jednalo o závadu disku, který mi vyměnili.
Zdravím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny