Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ktoré aktualizácie sú naozaj nevyhnutné?

Ano skus to tak, ja som moj povodny Win7 pre asi 4mesiacmi sformatoval (lebo chcem predat ten notebook) takze uz ti nenapisem jake som tam mal aktualizacie. Instaloval som vsetky dolezite aktualizacie, ale bol tam open office. V robote ti mozem pozret jake tam su aktualizacie ale tam mam zas len Office 2010 a aktualizacie managuju centralne admini takze nebudu vsetky, to nema vyznam vypisovat.
Vseobecne ale je urcite 100tisic ludi ktori maju office 2013 a Win7, tazko povedat co ti tam robi problem. Dolezite moze byt ci mas 64bit Win, a jaky presne office. Pouzival by som radsej 64bit Win a 32bit office. Ne 64bit office. A tie visual studio runtime existuju tusim osobitne pre 32bit a 64bit, potrebujes aj tie aj tie, t.j. 2x 2012 a 2x 2013, ak mas 64bit Win. Budes to vidiet v nainstalenych programoch tusim 2x kazde (neviem jak to je v balickoch na MS webe ale je tam vcredist_x64.exe a vcredist_x86.exe osobitne, https://support.microsoft.com/en-us/kb/2977003 a skus nainstalit aj to multibyte cosi).
A este ak mas Win7 instalacku bez SP1 (vidiet v ovl.panely-software na 1.karte), tak by som najprv mal vypnute windows update a rucne stiahol SP1 pre Win7. Dobre je aj hned po instalacii nastavit windows update na "hladat aktualizacie ale pytat sa na to ze ktore stiahnut) aby ti to neinstalilo na pozadi automaticky updaty ked ty tam rucne cosi robis napr zrovna instalis office.
P.S. aktualizacie nemusis instalit po jednej, skor by som ich instalil chronologicky podla datumu, ze najprv zaskrtol vsetky pred decembrom 2014 apod, nainstalil a potom zbytok apod. U kazdej je uvedeny aj datum vydania. Ked to budes instalovat rucne tak jak je to zoradene tak to bude blbost lebo nainstalis nove skor jak stare

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny