Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ktoré aktualizácie sú naozaj nevyhnutné?

Tak urob zas cistu instalaciou a nainstaluj LEN najnovsie ovladace z webu vyrobcu dosky a grafiky. NEinstaluj stare ovladace z nejakych CD, neinstaluj zatial ani ovladace k tlaciarni, neinstaluj chrome (daj tam FF z oficialneho mozilla.org), neinstaluj sumatri (nepoznam), adobe reader je vpohode (z www.adobe.com). Zatial neinstaluj ani visual studio ziadne ani nic podobne. Preistotu neinstaluj ani ziadne obrazovkove drivery, ktovie co to tam instalujes za vec - farby a pripadne gamma si nastav na monitore knoflikom.
Nainstal office a vsetky aktualizacie co ti Win update ponukne, zaskrtni vsetko co nasiel (dolezite, ne volitelne) aj po restarte znova atd.

Co sa tyka viru tak ak tam strkas nejake externe disky s datami, tak predtym v ovl.panely - autoplay to uplne odskrtni hore ze nechces ziaden autoplay, a nepouzivaj vobec tentopocitac, ale len totalcommander (stiahnes z www.ghisler.com), aby ti tentopocitac nespustal nejake viry nejakymi klikaniami alebo nahladmi alebo co. Neviem jake externe disky tam strkas a co na nich je. Dalsia vec mozes mat nejaky divny script v nejakom office subore ktory tam otvaras, nezacnu problemy nahodou az potom jak si otvoril nejaky konkretny dokument v office? Pripadne skus nejaky eset online scanner (na www.eset.sk je kdesi dole) a prescanovat uplne datove disky ktore tam strkas.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny