Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co znamená počáteční velikost virt. pam.?

Mrknu na to pořádně po uzávěrce, teď na laborování nemám čas.
vmmap, Ctrl+E u javaw (64bit), co žere 4GB. Kleslo to na 50mega, v aplikaci po alt-tabu nefungovala myš. Celková "zabraná" paměť se ale nijak nezměnila. Moc tomu obsahu vmmap ale (krátký pohled dovnitř) nerozumím :-/

Třeba je to tou Javou, co já vím. Taky to mohl autor napsat v něčem jiném :) Původně jsem to hrál s 32-bit Javou, musel jsem ale přejít na 64bit, abych mohl adresovat hře více RAMky (asi nejnáročnější hra, co provozuji - i když to vizuálně ve hře nevypadá). Mohou haprovat i nějaké addony. Každopádně, s velkým (neomezeným) swapem hra běží bez závad. Možná bych zákazem swapu nějaké procento výkonu ušetřil, ale to mě opravdu nebolí - všechny hry v 1280*1024 hraju na max.

@MM..: Minecraft a dbase obvykle spuštěno najednou nemám (ani by to nemělo "herní" smysl, když je Minecraft shozený na liště, neběží, tedy ve hře je vše pozastaveno), to jsem jen kvůli těm screenshotům nechal nejprve zapnuté.

---

Čas mrknout se na Cenatek a urban legends ohledně přesunu swapu na ramdisk? ;-) Mám dojem, že jejich řešení je už pár roků k dispozici zdarma.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny