Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rady pro moc neznalé, vnitřek PC, koupě komponentů

Vezmi umelohmotnou prachovku, pohlad s ni pritelkyni v silonkach po nozickach, potom procesor po nozickach a muzes si rovnou jit koupit novy. To same s RAM a grafarnou. Ono obcas staci se projit par kroku v nevhodnem obleceni ci po nevhodnem podkladu a mas vydelano. (jestli jsi nekdy uz dostal ranu od kliky - preskocila jiskra - tak ke zniceni elektronickych soucastek staci zlomet toho, co tebe jen stiplo ...)

Takze ano, znicit se da a neni to nic sloziteho - staci blbe vzit do ruky. Pripadne ocistit ten blevajz mezi procesorem a chladicem a zase to peclive slozit zpatky. O tom, jak tu nekdo snazive narval procesor do socketu jineho typu se tu psalo asi pred tydnem - a ono docela staci ho nacpat do spravneho socketu nespravne natoceny ...

Otevrit kastli a vyfoukat stlacenym vzduchem, pripadne se opatrne ujistit, ze se zadny konektor neuvolnil by celkem melo stacit, vetsi zasahy radsi jen s vedomim toho, co skutecne delas a co je tam za soucastky. Ale ono, pokud tam neni zadny extra hnus, ani vic nez vyfoukat potreba neni a neprinese viditelne zlepseni. A pri vyfoukavani ventilatoru pridrz lopatky, at se ti neroztoci jak turbina - je k nim pripojeny motorek a ty nechces generovat divne napeti do pocitace, ze ne?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny