Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem EM rušení v headphonech

Soundblaster urcite pomaha. Ked nie tak mas niekde spojenu digitalnu a analogovu zem zvukovky -> nahovno kejs a dotyka sa obalovy kontakt jacku aj kejsu? To je blbo. Alebo predny panel kejsu spojene sluchatkova jack zem s usb zem tiez blbo. Odpoj uplne predny panel od dosky alebo aspon predny audiopanel. apod. Alebo mas zapojene analog cosi este niekam inam (nejake dalsie repro?) kde to cinan debil spojil s digital zemou alebo uzemnil dokonca na ochranny vodic.

Druha vec impedancia sluchatok. Cim vyssia impedancia a cim mensia citlivost tym menej to budes pocut, ptz ten ruch sa nezosiluje spolu s hlasitostou a teda vyssia hlasitost a slabsie sluchatka - nepocut to tak. Pripadne aj nejaky regulator hlasitosti pre sluchatka by ti pomohol, dal by si ich tichsie a vo Win volume hlasnejsie. Predpokladam ze to su jack sluchatka a ne nejake usb nezmysly (ak su to usb tak jedine odrusit si 5V na USB - strkat dozadu do kejsu apod)

Tretia vec v ovl.panely-zvuky sa napriklad uisti u repro v rozsirenych nastaveniacxh ze mas vypnute vsetky ostatne line-in vstupy apod, a povolene len wave a midi.

Stvrta vec je ked to nijak inac neporiesis tak skus v biose vypnut c states alebo EIST alebo obe veci, experimentalne zisti ze co z toho ma na to najvacsi vplyv. Bude ti ale potom CPU zrat aj ked nic nerobis

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny