Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Velké hučení počítače

Hmmm... Pročetl jsem si komenty a nechápu spoustu lidí. Všeci tu hledají příčinu a závadu tam kde možná žádná není. Zaprvé pan tázající nedodal podstatné informace. Například jaký procesor s jakým taktem tam má, co je velmi důležité, jakou grafickou kartu tam má a v neposlední řadě jaké hry tam hraje. Také by se hodilo vědět jak je PC přesně staré.

Pokud je hluk jen při hraní her a má tam nějakou střední grafiku tak je hluk naprosto v pořádku a potřebný. Při snížení otáček grafika shoří a bude jen ticho. Grafické karty při náročných hrách sepnou všecky ventilátory a to umí udělat randál. To je cena za velký výkon. Řešení takového problému je velmi jednoduché a tím řešením jsou pořádné lopuchu (sluchátka) na uši. Nemá cenu kupovat na procesor nový ventilátor když neřekl ani jaký tam je a jaké jsou teploty při hraní a při klidovém stavu. Vyhozené peníze.

Dodej informace a pak se dá o něčem bavit, pokud se v tom nechceš šťárat jak píšeš tak ihned zanech všechno konání a odnes to osobě znalé protože šťárání se nevyhneš. Jestli je PC na záruce a opravdu si myslíš že je tam nějaká vada tak je záruka jasnou volbou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny