Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s PC

Mám asi 7 let starý počítač a začalo mi to nějak blbnout. Mám tam XP a vždy chvíli po tom co to přeinstaluji se to začne kazit. Stále se to restartuje, nebo to nabíhá a nenaběhne. Zajímavé je, že to třeba vůbec nenaběhne, nebo se to stále restartuje a když to pustím další den tak to jede zase bez problémů. A ještě jedna taková zajímavost, jak je přes celou obrazovku to logo win xp jak to nabíhá, tak občas kolem dokola jsou takové malé modré čárečky v té modré obrazovce. Nevím jak bych to popsal. Modré obrazovka, uprostřed logo a kolem dokola modré čárky. A když to nabíhá s tím stylem že jsou tam ty modré čárky tak to nikdy nenaběhne. Vždy se to kousne nebo restartuje.
Zkoušel jsem testovat paměti, hdd, graficku kartu, procesor. Testy běžely i celý den a nikdy to nenašlo ani jednu chybu.(paměti a hdd jsem zkoušel testovat z programem z bootovacího cd) Zkoušel jsem různé ovladače, servispacky. A stále to dělá to samé.
A jak už jsem psal ten počítač je tak 7 let starý a nikdy s tím problém nebyl, takže určitě to nejsou špatně zvolené komponenty. Jinak zkoušel jsem tam i win 7 a také to za chvíli nechtělo naběhnout.
Nesetkal se s tím někdo? Myslím že ty modré čárečky při spuštění by mohly být nějaký indikátor závady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny