Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem iPhone 4 v dnešní době?

Já mám iPhone 4S, ale i kdybych o něj jakýmkoli způsobem přišel, už bych do smartphonů od Apple nešel. A to i přes skutečnost, že mi jejich operační systém maximálně vyhovoval a do SW jsem nastrkal řádově tisíce korun. Stejně jako tebe mne android nenadchl a i když jej používám poměrně dost na miniPC, můj vztah k němu se nelepší.

Nejsem sice zarytý obdivovatel Windows, ale je nutno vidět, že nadcházející verze 10 sjednotí operační systém pro PC, tablety i mobily (včetně dalších elektronicky řízených strojů a přístrojů), takže bude výhodnější mít všechna často používaná zařízení založena na jedné platformě.

Pokud ale budeš trvat´na tom, že chceš iPhone 4 nebo 4S, navíc koupený jako použitý, zvaž i další skutečnosti:

1) Určitě budeš muset u takové ojetiny vyměnit baterii, pravděpodobně i tlačítko Home, což není u Apple levná záležitost, a to nemluvím o eventuálních vážnějších vadách, samozřejmě nepokrytých zárukou.

2) Jak psal CocoChanel, IOS 8 není ani na 4S žádná sláva a pokud si necháš IOS 7, nebudeš moc využívat řadu aplikací, které jsou již napsány pouze pro iOS 8 (zejména výkonné SW klávesnice).

3) Verze 4 a 4S jsou neperspektivní i hardvérově; mají starý (a k novým zařízením nekompatibilní) typ konektoru.

Takže já osobně se vzhledem k výše uvedenému momentálně o svůj stařičký iPhone 4/S třesu jako univerzální dědic a doufám jenom, že mi vydrží do doby, než si koupím něco s Windows (Mobile) 10.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny