Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem iPhone 6 vs Huawei P8 vs Blackberry Passport

v práci máme všechny tři vzpomínané platformy (kromě nich i standardní Android), a to v množství větším než malém.

Nejlépe vychází WP8.1 - relativně přímočarý OS s minimem chyb a rozumnou HW základnou. Problémy se stabilitou jsou, ale je jich málo. A telefony jsou levné.

Druhý je BB - a to díky své funkcionalitě a propojení s BES, je to prostě v tomto ohledu zcela jiná liga, zejména díky klávesnici. Ovšem spolehlivost BES služeb (na kterých BB dost závisí) je v poslední době dost horší, před cca 6-7 roky to bývalo naprosto rockstable. A cena není z nejlevnějších.

Poslední je Apple - má sice nejhonosnější zpracování, ale tím to taky končí. V reálné zátěži se ten telefon chová podivně, většinou nejde poznat, že něco přestalo fungovat (typicky kalendář, adresář, pošta), prostě jen přestanou chodit nové itemy. Když si toho člověk nevšimne a ten jablečný krám nerestartuje, žije si v ažůru že je vše OK, ale ono není. Z mého pohledu navoněná bída a veliké zklamání. Uživatele, kteří nechtěli zůstat u této "stylovky" a požadovali funkčnost, jsme odmigrovali na WP a BB.

Podotýkám, že se jedná o pracovní nasazení. Je možné, že na takové to domácí žvýkání bude Apple stačit, to ale nijak neřeší to, že ten jeho systém stojí za pendrek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny