Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sestavení pc bez Grafické karty

Pokud se jedna o case, tak jestli ta původní je ještě v dobrém stavu a je pevná, byť bez usb ve předu, tak je lepší si ji nechat a za 400 koupit pouze vyvedení usb dopředu a nechat tu starou. Protože za ušetřené peníze na case se může investovat více do základní desky. Protože nová, alespoň trochu kvalitnější case stojí nejméně 1000Kč a teď mluvím z vlastní zkušenosti, koupil jsem jednu case za 657Kč (mimochodem jiz je jedno usb nefunkční - vykloktalo se) a hned při montáži jsem se dvakrát řízl o nezabroušené plechy, navíc case je jak z papíru a ani poradně nesedí, teď je poupravena z dílny tak je to lepší ;). Osobně jsem sestavoval PC do Zelmanu Z12 (1400Kč) a... krásná instalace všeho. Pokud tedy máte starou case, která ještě není zralá do šrotu, vyplatí se ji pouze umýt, případně vylepšit o usb dopředu a hned je něco navíc pro lepší základní desku.
v CZC se služba zdarma složení komponent, kdy vám většinu komponent složí dohromady (nevím jak to funguje - nevyužívám), ale věřím, že pokud jste alespoň trochu manuálně zručná, umíte číst návod či postup, tak PC složíte i vy, nejhorší je vložení CPU, ale když člověk dělá s rozumem tak vidí, že to tam pasuje pouze jedním způsobem.

Pokud původní case není k dalšímu používání, tak nejlevnější case odpovídá kvalitou, zpracováním i výbavou ceně. Já považuji za slušnou case třeba tuto.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny