Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nokia Lumia - Nezdařená obnova firmware -> blokace telefonu

Dobrý den,
už několik hodin hledám návody na to jak odblokovat lumii, snad budu mít štěstí tady.
Jako insider jsem si řekl, že vyzkouším nový build na Win 10, ale byl zabugovaný, tak jsem ho podle návodu na stránkách MS obnovil, ale co se nedělo. Při obnovování mi tam naskočila kontrola aniti-theft a můj telefon nechtěla najít. Tak sem čekal asi hodinu a nic. Ztratil jsem trpělivost a ten úžasný výmysl my zablokoval telefon, že nejde přehrát ani firmware, nic. Nevíte někdo jak to odblokovat ? Jsem už celkem zoufalý.

Předmět Autor Datum
Nechci strašit, ale asi servis. Mně se jednou stalo něco podobného a už jsem to nerozhejbal. Nepíšeš…
Rce 20.05.2015 03:58
Rce
Tak ono to je u všech wp stejné, mám 920. Návod bohužel nejde :/ poslední
DomK 20.05.2015 12:39
DomK

Nechci strašit, ale asi servis. Mně se jednou stalo něco podobného a už jsem to nerozhejbal. Nepíšeš, jakou Lumiu vlastníš. Tak zkus tento postup (bacha, smaže to veškerá vlastní data!!):

Pokud se z jakéhokoliv důvodu do nastavení zařízení nedostanete, je možné provést hardreset také pomocí stisku speciální kombinace tlačítek. Nejdříve je třeba zařízení vypnout, následně najednou stisknout a držet tlačítka ztlumení hlasitosti (Volume Down), zapínání (Power) a spoušť fotoaparátu (Camera), dokud neucítíte telefon vibrovat, následně uvolněte tlačítko zapínání (Power) a držte jen snížení hlasitosti (Volume Down) a fotoaparát (Camera) na dalších 5 sekund.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru