Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém se zvukem

Zober CD k doske a nainstaluj ovladac zvukovky a prip. aj dodatocne utility k zvukovke. Osobne dost pochybujem ze predajca instaloval vsetky ovladace.

K tomu "zeleny" prosimta odkial mam vediet co je na tvojej doske zelene? Zober navod k doske a tam si pozri nakresleny obrazok dosky, ze ktory jack je "Line out" a zapoj to do "Line out".

Ak je zapojeny do dosky predny panel kejsu (s jackom) do konektora F_AUDIO (vid navod k doske) skusil by som ho na skusku odpojit.

P.S. samozrejme ako prve si pozri v mixeri ci nemas zaskrtnute "mute" (stlmit) u master volume alebo wave/midi. Ak ano tak to odskrtni.
P.S.2. ak nemas CD k doske alebo navod k doske okamzite to chod pytat od predajcu, vcetne kompletneho prislusenstva (CD, kable, atd) aj k dalsim komponentom (grafika atd).
P.S.3. navod a ovladace k doske sa daju samozrejme aj stiahnut http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Pro ducts_Overview.aspx?ProductID=2470 alebo ak mas inu dosku alebo starsiu reviziu tak si tam naklikaj spravnu dosku...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny