Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotaz: Co potřebují na 3D hru a přehrání 3D filmu v televizi?

42" Philips 42PFH5609
Smart TV s perfektním obrazem v rozlišení Full HD. Tento televizor si zamilujete nejen pro jeho úžasné funkce, ale svým moderním designem bude dominovat vašemu obývacímu pokoji. Živý obraz pasivní technologie 3D vás přenese do centra akce a bezdrátová technologie Wi-Fi vás spojí nejen s vašimi oblíbenými sportovními aplikacemi. Velmi dobrá je energetická úspornost zařízení.

Hlavní devizou tohoto modelu je kvalitní zobrazení všeho, co si na něm pustíte. Rozlišení Full HD znamená krásný ostrý obraz i při velkém detailu, tudíž nečekejte nic rozmazaného. Televizor poskytne výsoký jas s ostrým vykreslením pohybu a realistickými barvami. Poskytuje totiž zobrazení při frekvenci 200 Hz pro plynulý a propracovaný obraz. Pasivní 3D technologie vás přenese přímo na místo činu, aniž byste se museli vzdát pohodlí.

S vestavěnou WiFi je připojení do sítě maximálně snadné a 2jádrový procesor bude tím správným pohonem pro rychlé funkce Smart TV. Streamujte média přes síť a zůstaňte v kontaktu s přáteli prostřednictvím služeb Facebook a Twitter. Miracast přímo zrcadlí displej chytrých zařízení a zobrazí ho na velké obrazovce. Přes Multiroom TV lze sdílet živé televizní vysílání a záznamy mezi televizory, aniž byste museli platiti za další předplatné. Jednou z vlastností je i Skype pro uskutečnění internetových hovorů na televizoru.

Aplikace Philips MyRemote okamžitě promění vaše chytrá zařízení na chytré dálkové ovladače. Stačí si pouze stáhnout aplikaci MyRemote z obchodu App Store nebo Google Play. Usnadní zadávání textu, ovládání hlasitosti, přepínání programů a zasílání obrázků, videí nebo hudby k přehrání na televizoru. Zasuňte flashdisk nebo externí disk do jednoho ze dvou USB a získáte přístup k multimediálnímu obsahu pomocí jednoduchého prohlížeče na obrazovce. Nyní můžete prohlížet a sdílet s blízkými svá videa, fotky a hudbu. Díky zasunutému paměťovému médium můžete také snadno pozastavit televizní pořad (tzv. TimeShift) nebo nahrávat televizní vysílání.

Těšit vás můžet i krásný design této modelové řady, který jistě patří ke kvalitní televizi stejně, jako ostrý obraz či živé barvy. Krásně tak esteticky obohatí váš domov díky tenkému rámečku i chytře tvarovanému stojánku. Energetická třída A++ pak znamená nízkou spotřebu, tudíž se rozhodně nemusíte bát finanční zátěži pro vaši peněženku. Potěší rovněž možnost montáže na zeď díky kompatibilitě VESA.


Hlavní přednosti televizoru:

Smart TV
Bezchybný obraz
Povedený design s tenkým rámečkem
Pasivní 3D
Miracast
Multiroom TV
Parametry a specifikace:

Obraz:
Pixel Precise HD
200 Hz Perfect Motion Rate
Micro Dimming
Pasivní 3D

Obecná charakteristika:
VESA (200 x 200 mm)
Certifikace WiFi Miracast
Rodičovský/hotelový mód
Automatické ladění
Timeshift

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny