Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odolny telefon, IP67

Mam elektro vzdelanie, viem co je IP kod. Uznavam, teoreticky by stacil aj IP44 za predpokaldu ze mi naprikald nespadne do potoka a za predpokladu bezprasneho prostredia. IP44 je "len" na triskajucu vodu, pad do potoka by prezit nemusel. Taktiez to nie je plne prachotesne, co v spinavom vrecku na monterkach nestaci. Kazdy kto robil na stavbe vie, ze ten prach je proste niekedy vsadepritomny. Z pohladu IP kodu by som potreboval aspon IP55, kde uz je ciastocna prachotesnost.
Ale popravde tymto IP kodom castokrat neverim ani na elektrotechnickych prvkoch (napriklad taka acedurka IP67, alebo niektore vonkajsie zasuvky IP44) nie to este na mobile :P
Cize ak existuju mobily v IP67 tak ako som pisal mam zaujem o nieco take, ale zaroven nech to ma dobru bateriu, MP3 prehravac, svetlo, a nema "detske" chyby. So slabsou citatelnostou an slnku sa zmierit budem musiet, to mi nevadi. Maly displej mi taktiez nevadi, ale pamat na MP3jky by sa zisla rozsiritelna pomocou kariet. GPS tak isto viem vypustit, pouzil som to len velmi zriedkavo. Nemam nejake velke poziadavky, net na mobile som jakziv nepouzival a ani ma to nelaka.
Len ma proste zaujimalo ci neporadi niekto nieco zaujimave. Lebo naprikald ten samsung sa mi celkom aj pozdava a to pritom som nenesiel ani na alze ale len tak kamos mi napisal. Tak reku ci neni daco dalsie :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny