Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odolny telefon, IP67

Fora necitam, kupoval som ho pre kamosa, ma ho asi 2 roky a je s nim spokojny. Zatial ziadna reklamacia, ak mi odide moja 6330 premyslam prave nad nim.
Naopak druhy kamos male nejakeho odolneo Samsunga a najprv bol nadseny, fotil v bazene o sto dvesto, po pol roku samozrejme zacal zatekat, takze ho vymenil uz za neviemco, ale s magnetickymi konektormi.
Myslim, ze urobil spravne, prave gumove krytky konektorov robia po case problemy nielen na tych to mobiloch, ale napriklad aj na fotakoch (mam nejake vodeodolny Kodak a spraval sa rovnako ako Samsung). Odkedy pouziva magneticke napajacie konektory nema problem, rovnako to pomohlo aj dalsiemu kamosovi so Sony, ale ten nedava svojmu milacikovi tak zabrat (ma tusim Z3 sa mi zda).
Edit: Inak Evolveo je CZ znacka, su to klasicky lepici nalepiek na cinske vyrobky, takze ich kvalita je obcas pofiderna, kedze prichadzam do konaktu hlavne s ich pc produktami. Sympaticke na tejto firme je vsak ich prozakaznicky pristup. Este som s nimi nemal ziadne problemy pri reklamacii a ich zarucne podmienky su nadstandardne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny