Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook se sám přepne na vysoký výkon

Ahoj,
Mám notebook Asus ux305 (windows 8.1 pro) necelé dva měsíce starý. Poslední dobou (cirka 2 týdny) se mi sám začal přepínat na vysoký výkon doprovázený samovolným stisknutím tlačítka start (tedy zobrazním start obrazovky). Dělá při kterékoliv činnosti - hraní her, sledování videa, internetu, psaní... Intervaly jsou různé, nejkratší asi 15 minut až po několik hodin, kdy je vše v pořádku. Navíc jakmile si sám spustí vysoký výkon, schéma nejde přepnout klasicky přes baterku dole na stavové liště, ale musí se zobrazit další možnosti napájení, tam to jde v pohodě. Notebook má eset smart security, takže zavirovaný by neměl být. Aktualizovaný je pořád, žádné kraviny neinstaluji.
Obnova schémat nepomohla.
Obnova schémat přes příkazový řádek (asi je to to samé jako obnova schémat přes klikání) mi problém vyřešila na dva dny (WTF??), ovšem zase se třetím dnem s problémem potýkám.
Podle mne je to nějaká porouchaná asus vymoženost, nebo vymoženost w8. Každopádně je to taková blbost, která se stává pěkně otravnou jako poslední aktualizace systému, která mi tam hodila přechod na w10 :D
Děkuji všem, kteří zmákli nudný text až sem a jsou ochotni pomoci :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny