Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neustále přetrvávající problém

Zdravím všechny,

Opět jsem tu s problémem který jsem nedávno na chvíli vyřešil. Pro ty kteří nevědí oč šlo tak vás trochu uvedu do obrazu.

Nedávno mě začli po obrazovce běhat různé pruhy, a začal splývat obraz ve windowsu. Řešil jsem to přeinstalací windowsu a všech možných ovladačů, ale problém i přes to všechno přetrval. Po té jsem usoudil že poslední šance bude rozmontovat PC na drobečky vyfoukat ho od prachu a zase složit zpátky což přineslo ovoce, ale jenom na pár dní protože jsem tu dnes znovu.

Dnešní problém je ten samý až na to že už si nemyslím že je problém v grafické kartě, ale ve zdroji. Dnes když se opět začal projevovat tento problém jsem zabrousil do BIOSU abych se přesvědčil že je vše jak má být, a to tak že jsem chtěl zkontrolovat voltáž na jednotlivých prvcích které mám v PC.

Problém je že jakmile v BIOSU přepnu do záložky monitorování tak se restartuje PC. Při několikátém pokusu jsem si ale všiml že těsně před tím než se system restartuje některá z hodnot monitorování vyletí na neskutečné číslo (140V) a z toho pramení moje domněnka že je chyba ve zdroji, ovšem nechci se hned hrnout do prodejny aniž bych opravdu zjistil jaký je problém.

Takže opět prosím každého kdo by v tomto problému viděl nějakou spojitost z vlastní zkušeností nebo prostě věděl co se odehrává v mém PC poslední tyden piště hned, budu čekat na odpovědi :-)

Děkuji
T.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny