Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezpečnostní kamera

Nemusis tu nikomu nic na oplatku opravovat tu sa vsetko deje na zaklade dobre vole. Navyse silne pochybujem, ze tu niekto vlastni nejaku lodku s motorom;o).
1. Kamera je osobitne zariadenie nezavisle na pc cize ide skor o to aby ti tam bezal prijatelny OS, v tvojom pripade Windows XP. Dolezity aj velky hdd, ktory bude uchovavat zaznamy po dlhsiu dobu. Z mojich skusenosti odporucam apson 200GB (aj ked je pravda, ze vsade som robil min 4kamerove systemy). Odporucam pC na urovni Sempron 3000+, 512MB RAM, 200GB HDD
2. Radsej si over ci je priestor dostatocne osvetleny...tie lacnejsie kusky nie su na tom az tak dobre co sa tyka citlivosti.
3. To sa da nastavit asi na kazdej kamere.
Ja by som ti asi odporucal skor ip kameru ako riesenie od Asusu aj ked tam je tiez nutne serverove riesenie (neustale zapnute pc na uchovavanie zaznamu). Asus nie je vhodny pre zaciatocnikov, pretoze jeho primarna funkcia je ina.
Ak by si vsak do buducnosti premyslal o viacerych kamerach jednoznacne odporucam pci zaznamovu kartu s koaxialnymi vstupmi, na ktoru mozes pripojit rozny pocet kamier...vacsinou 4. Vyhodou tohoto riesenia je moznost dokupenia externeho monitora nezavisleho na pc a vacsi pocet pripojenych kamier.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny