Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem výměna RAM pamětí_nestabilita systému

RAM voltage v BIOSu nevím, kde se přidává ač jsem to hledal, ale v zásadě jednotlivé prvky berou ze zdroje kolik brát mají a kdyžtak si samy vezmou, aspoň takto mi to bylo řečeno.

Ano RAM dávám to stejných slotů jako staré

Jedna po druhé to mě nenapadlo, děkuji. Když jsem je zkoušel postupně, tak skutečně jedna z nich v obou sběrnicích fungovala dobře a druhá sama o sobě v obou sběrnicích vyvolávala právě tu nestabuilitu při zátěži, takže je to evidentně opět paměťmi, takže je půjdu opět reklamovat, již po druhé. Snad mi dají obě paměti tentokrát funkční. Na to, že to jsou Corsair mi to přijde až divné.

Graf.kartu mám AMD Radeon HD 5700 - zde bych měl také dotaz - systém mi píše Celková dostupná graf.paměť:1791 MB; Vyhrazená graf.paměť: 1024 MB; Sdílená systémová paměť: 767MB ? Co to znamená? Jako karta bude asi 1GB ecidentně a všude je to napsané i na krabici atd. ale ta sdílená paměť?

Zdroj je Corsair 450 W. Nevím zda je to málo či to dostačuje obecně?

Windows obě ramky vidí resp.celkovou pamět mi ukazoval vždy 2 Gb a následně 4 GB když tam byly dohromady, ale jdu je tedy reklamovat a uvidím. Každopádně myslíte, že zdroj bude stačit a celková sestava je ok či již tento stroj nemá smysl mít a spíš koupit nový? Z her hraju WOTko a teď mám v plánu GTA 5 :) ale wot to dává v podstatě v pohodě. Nesmí do toho běžet nějaká aktualizace.

i tak děkuji zatím vám oběma za příspěvky

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny