Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung Galaxy S4 nejde připojit přes USB k PC

Ale nefunguje jen Galaxy S4. Psal jsem že Note 3 bez problémů připojím a flasky také. Jaký problém by mohl být v HW?
HUB neřeším, to bylo jen pro info a co největší upřesnění mého problému. Jak se tedy dočítám (a také i dle mého úsudku) bude nejspíš problém ve Windowsu. Přece jen je tam už nekolik let nainstalován a některé programy mohli pokáknout systémové soubory.

Otázka ještě je, jestli by se ten problém s připojením dal vyřešit nějak šetrněji než reinstalem Win? Respektive nějaký postup co by byl schopen Win opravit.Přece jen na disku mám dost programů, že než bych to dal zpět všechno dohromady pár dní by to trvalo.

Co už jsem zkoušel:
Ovladače to samo nenainstaluje, protože se S4 hned odpojí (ale telefony se nabíjí). Nová instalace ovladačů nepomohla, odstranění Kies také nepomohlo, ovladače pro USB také nic nevyřešili a Live linux jsem zatím nezkoušel. V S4 problém nebude, jelikož to dělá i S4 Active a na notebooku to jde. Note 3 na PC bez problémů funguje. Jenomže tam mám instalovanou 32bitovou verzi Home a na PC 64bit Pro.

Dál jsem zkoušel nastavení v mobilu, kdy jsem dle kódu *#0808# zkoušel nastavení USB na MTP případně MTP + ADB, ale je to pořád to samé (mobil nabíjí), případně jak radil specialista Samsungu zapnout Ladění USB.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny