Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno jake herni sluchatka

Tak to opravdu se 7.1 driv kroky neuslysis. :-)

Podivej se, ten zvuk je furt stejny (teda pokud to nemas nejak spatne nastavene, mozna kdyby jsi mel v systemu natvrdo dane, ze 7.1 nebo mozna i ve hre, tenhle problem mam totiz pod linuxem, ze nektere programy si nerozumi s nastavenim systemu a pokud posloucham pres stereo sluchatka, tak misto aby ten zvuk smisily do tech dvou repracku, tak tam proste nejaky kanal nepusti, pokud je zdroj v 5.1, potom tam ten zvuk chybi logicky, ale to je jen otazka nastaveni).
Budeme-li predpokladat, ze je vse nastavno spravne, zadny problem nemuze nastat a zvuk ve sluchatkach ty kroky slysis jakoby za sebou uplne stejne, at uz je to stereo nebo 7.1. V pripade klasickych reprobeden (systemu dejme tomu 5.1), mas preci opravdu dva repracky pred sebou v mistnosti, dva za sebou a centralni repro a subwoofer. Takze ty opravdu slysis ten zvuk tam, okdud vychazi, kroky za tebou vychazi opravdu ze zadnich repracku za tebou.

Jak by jsi chtel toto emulovat ve sluchatkach? Tam mas tak jako tak umisteny vsechny repracky v tom sluchatku na uchu a rozdil je akorat v tom, ze ten mini repracek (ten co obsarava left a right back umi jenom omezeny rozsah frekvence a vytvari onen "3D" efekt. Jenze pokud si koupis kvalitni stereo sluchatka a cenu jsi si nasadil tak, ze muzes koupit i kvalitni stereo sluchatka, potom ti i ty dva repracky v kazdem uchu jeden dokazi vytvorit minimalne stejny efekt jako ty 7.1.

Vybirej podle kvality zvuku a ne podle poctu "adidas"!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny