Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nejdou mi aktualizovat aktualizace, proč ?

Pokud uživatel něco nezná (tady nikdo z nás netuší, že neumíš spouštět programy jako správce), tak se buď zeptá, nebo si to vygooglí (první odkaz na dotaz "spustit Příkazový řádek jako správce").

Historii aktualizací nezměníš - tedy pokud Ti nějaká aktualizace zhavarovala - jak máš na obrázku - dne 17.6., registrace knihoven už na tom nic nezmění, tedy stále budeš mít ve výpisu historie aktualizací, že aktualizace tehdy a tehdy selhala. Ale protože už máš systém Windows Update obnovený, měla by proběhnout nová instalace těch nepovedených aktualizací (a asi by proběhla, pokud bys tu službu Windows Update nezastavoval - čti dále).

Takže: Nevím, proč pořád zastavuješ služby Windows Update? To zastavení služeb (první dva příkazy z Brtníkova prvního příspěvku) slouží jen a pouze k tomu, aby bylo možné provést následnou registraci knihoven, protože pokud jsou tyto služby spuštěny, mají tyto knihovny DLL otevřeny a registace by neprošla. Jenže Ty už jsi to měl polámané, takže Ti ani žádná služba neběžela a vlastně jsi ty příkazy ani provádět nemusel (což samozřejmě nikdo předem neví, proto Brtník uvedl ty příkazy na zastavení služeb). Po stopnutí služeb Windows Update přišla tedy na řadu registrace knihoven, která měla za účel obnovit případné pošahanosti v systému aktualizací. No a po restartu už by měly ty služby aktualizací normálně naběhnout, což se také stalo - to konec konců vidíš na hláškách při zastavování těchto služeb. Jenže teď už ovšem není důvod tyto služby znovu zastavovat, naopak musí se nechat běžet! Takže restartuj PC a nic nedělej, nepovedené aktualizace by se měly (po delším či kratším čase) znovu samy nainstalovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny