Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nejdou mi aktualizovat aktualizace, proč ?

Již na začátku jsem psal :Tak tomu vůbec nerozumím. Potřeboval bych podrobně popsat, kde a co jak a kam napsat - udělat.

V této fázi jsem myslel, že dostanu nějakou radu, ale nic. Pak jsem to složitě zjistil...

Pak jsem se ptal na textový soubor.....a stačilo mi napsat, že mám napsat do příkazového řádku NOTEPAD --- a objeví se mi poznámkový blok --- do kterého bych zkopíroval těch 7 řádků knihovny... Ptal jsem se, ale nikdo mi tuto jednoduchost neporadil.

Připadá mi, že všichni zde předpokládají, že tazatel vše ví, jak udělat, ale on se ptá, a nic. Potom se zbytečně dlouhosáhle píše o stejném a všichni zde si myslí, že tazatel je blb.

To zastavování....vzal jsem to jako nutné, až teprve nyní to chápu, jak to je, což jsem dříve takto nepochopil, když jsem to nikdy nedělal, ani neslyšel. Ta poslední odpověď je pro mne vynikající pro pochopení - děkuji.

Takže bych měl dotaz : Windows Update mám zase nějak spustit ? Když bylo zastaveno .

V dnešní instalaci aktualizací se píše, že některé aktualizace nebyly nainstalovány, tak nevím proč. Možná je stále zastaven Windows Update.

Nyní jsem zjistil v cmd.exe, že obě služby běží. Jdu na aktualizaci Windows Update.

Takže aktualizace Windows 8.1 Update se nezdařila. Je nějaká jiná možnost pokusu o obnovení těch aktualizací ? Aktualizace Win 8.1 Update nejde, jako předešlé dny.

Kde bereš jistotu, že mám systém Windows Update obnovený ? Já myslel, že kdyby byl obnovený, tak by se správně nainstalovali aktualizace , ne ?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny