Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bude uznána reklamace Paměťové karty ?

Tak nevím čemu říkáte malé soubory ale v mém případě jsem použil jedinou složku která obsahovala fotografie každá fotka měla velikost od 3 až do 5 MB bylo ve složce celkem přes 200 fotek.
Fotky jsem dal do složky aby šlo kopírovat celkovou velikost na jedenkrát.

Test jsem prováděl přes průzkumníka Windows způsobem jak začalo zapisovat tak se zobrazilo okno o průběhu jsem ho rozklikl podrobněji aby byla vidět rychlost za sekundu.

Jaké soubory testovat jak velké jakým způsobem ? Když chci otestoval vetší množství fotek nebo i jiné soubory.
crystal disk dříve doporučovaný zde jsem požil při testu flash disku jsem nevěděl jak požít a přišlo mi že ukazuje nižší hodnoty než při běžném přenosu přes průzkumníka.

Crystal disk jsem požil následujícím způsobem :

1 Zformátoval flash disk
2 spustil crystal disk z plochy v programu vybral písmeno flash disku zvolil velikost odpovídající k přenosu našel jsem si pc složku se soubory zkopíroval pak otevřel přes tento počítač flash disk okno jsem zmenšil aby jsem viděl i program jak dal vložit do flash disku tak jsem rychle klikl na start all a program dlouho vyhodnocoval pak zobrazil výsledek.

Tak nevím jak se tento program používá ani jiný jsem už nezkoušel aby neodepsal flash disk opakovaným zformátováním a vytížením programu crystal disk. Dál už jsem se radši ani neptal tady na poradně protože jak člověk neví nebo nepochopí sám tak hned mě odsoudí.

Rád bych se naučil používat aspoň jeden nějaký program zdarma aby uměl si otestovat správně flash disk nebo kartu a hlavně aby mi někdo pomocí obrázků vysvětlil jak se s doporučovaným programem pracuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny