Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náhlavní sluchátka Marschall Major

Marshall Major mám k plné spokojenosti a jak je tu napsáno, nejsou pro každého. Mají tužší most, mě osobně z toho šíleného tlaku po 10 minutách bolely uši, nechával jsem je doma přes týden roztažené na krabici (jako kdybych je měl na hlavě), občas mostem opatrně zapružil ještě o něco víc. Teď skvěle sedí a přítlak je tak akorát, most povolil.
Zvukově. Mám lepší aparaturu na poslech doma, jak po stránce receiver+repro, tak i střední třídu sluchátek (Sennheiser HD558). Hledal jsem sluchátka čistě na poslech venku, v MHD. Dobře tlumí, mají výraznější hloubky, ke středům nemám až tak moc co říct, nejsou špatné, ale nemám co chválit, takový dobrý průměr za ty peníze, neurazí, co mám slyšet, to slyším. Výšky jsou čisté, ale na někoho možná až příliš výrazné. Hrají německou vanu, výraznější hloubky a výšky, čistě líbivý zvuk. Prostorovost v nich je slyšet, drobné detaily se slévají a trochu zanikají.
Odměnou za líbivost je, že se přijatelně poperou téměř s čímkoli, co do nich člověk pustí od vážně hudby po metalové mlácení a elektro. A zásadní výhoda, nesejde jim moc na kvalitě výstupu zvukové karty. Hrají téměř identicky z ultrabooku, z mobilu, z receiveru, z externí zvukové karty.

Kupoval jsem je za 1200 na Alze v akci Black Friday. Nespěchal jsem na ně a věděl jsem, že většinou je za tu cenu nabízejí, kdyby nebyly, počkal bych si na další slevy.

Pokud jsou nějaké další dotazy, jen do mě, rád odpovím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny