Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náhlavní sluchátka Marschall Major

Jak jsem rikal, na domaci poslech jsou asi lepsi nahlavni, ktere mam take i ja, ale muzu rict, ze moje in eary jsou na druhou stranu tak pohodlny, ze 90% nahlavnich jim pohodlnosti nesahaji ani po kotniky :) Ale jak jsem rekl, koupi Marshallu nic nezkazite, verim, ze se budou libit. Osobne jsem je na usich nikdy nemel, nahlavni jsem vybiral z vyssi cenove relace, z nizsi mam prave in eary na venek.

K dotazu. Pred lety byl problem v miniaturizaci a tak udelam male a kvalitni sluchatka bylo drahe. Dneska uz to problem neni a pri neustale rostoucich cenach materialu je to prave velikost, ktera zveda cenu. Tedy za 2000kc udelate kvalitni in eary, ale u velkych nahlavnich sluchatek vam velkou cast penez spolkne most,nausniky a na samotne menice uz zbyde mene. Tedy pri 2000kc sezenete vyborne hrajici in eary, ale nahlavni sluchatka kulhaji. Ale samozrejme vsude jsou vyjimky a jsou in eary, ktere stoji za prd...stejne tak ale nahlavni. Nic nelze uplne zobecnovat na 100% pripadu :)


Víte jak, udelame si mecheche v olomouci...vy vezmete marshally, ja si je konecne vyzkousim, ja vezmu jeste mnou nikdy nepouzite in eary za 1400kc, ktere jsou dosti basove a muzeme to lehko roztrhnout, jak co zni, mam to pul hodinky cesty :) A nejakou hospodu tam mate jiste :) Vim, drzej dotaz, ale ja mam zvuk rad a chtel bych to slyset, co rikate? :) helemese@email.cz


PS.Prvnich x hodin budou ty marshally hrat jinak, pak se zvukove umoudri. Zahoreni je u sluchatek bezny jev...chvili jim to trva.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny