Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak smazat iso image z DVD

6+3 hodiny mi pro moje potreby docela staci, mezitim se k elektrine dostanu vzdycky.

Ctecky karet fungujou, prohnal jsem jima peknych par giga pri instalaci softu (zapis na ne) a nasledne testoval md5 soucty a sedely.

FN + funkcni klavesy nepotrebuju, kdyz si to snaz spustim jinak podle svych potreb (via gadgety, menu, skripty a spol), ale neni problem si na libovolny event (tedy i ty fn+fx ale nejen na ne a nejen od klavesnice) ulozit libovolnou akci (protoze tam muzu povesit skript a tim uz naskriptuju, co si zamanu, od hlasitosti, svetlosti, wifiny, uspani, prepnuti aktivni plochy (umi vubec Windows bezproblemove vis virtualnich ploch? Ja pouzivam bezne 12, dalsi pridam na presne dve kliknuti, prez dvacet jsem zatim nepotreboval, ale moznost tu je - stejne jako ubirani) ... az po emulaci stisku libovolne klavesy ci spusteni libovolneho programu pod libovolnym uzivatelem (umi vubec windows, aby na pocitaci pracovalo naraz vic uzivatelu? Kazdy s nekolika okny na teze plose, ci libovolne jine?) No a samozrejme vse tohle jde kombinovat libovolnym zpusobem na libovolnou klavesu ...)

Linux potrebuju prave proto, ze NB mam nejen na internet a hry, ale hlavne na praci, takze nejake ty CADy, samozrejme prekladace pro ruzne platformy od AVR prez ARM po x86, distribuovany verzovaci system, databazovy a webovy server, system na vytvareni balicku vcetne zavislosti, nejake ty emulatory atd, atd ... pri ruznych testech se mi na ten NB pripojuji k databazi desitky dalsich stroju, ditto k webu - kolik by tak staly licence pro desitky vzdalenych, naraz pripojenych uzivatelu pod windows (pro vydelecne ucely)?

Pokud bych potreboval pocitac JEN na hrani a jednoduche ulohy, tak by windows MOZNA stacily (i kdyz jsou casto velmi uziovatelsky neprijemne), ale to uz bych spis sel do herni konzole.

S windowsama jsem si uzil sve, kdyz jsem delal pro firmu, co na nich byla zavisla a co tak posloucham lidi kolem sebe, tak vetsina jejich problemu pretrvava dal a kdyz o nich mluvi, tak to vazne v dobrem neni. Jsem velice rad, ze uz se s tim omezenym a nepratelskym systemem nemusim zabyvat. (A neda se rict, ze bych jim tehdy nerozumnel - lecos jsem na nich napsal a rozchodil, od ovladacu prez akceleratory vykonu po komercne uspesne ucetni systemy - ale cim vic jsem je poznaval tim vic jsem s nima byl nespokojeny. Pak jsem (v jine firme) narazil na linux a po par letech na nej kompletne presel - a jak znamo, na lepsi se zvyka dobre, ale cesta zpatky nevede ...)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny