Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Acer, Asus, Siemens, Toshiba, IBM atd. ? Jaký notebook?

Zfravím,
Vim, že se to tu řší často, ale nazory se v někerých ohledech velmi liší. Četl jsem, že zn. Acer je velmi nespolehlivá? Na adresu Asusu taky moc chvaly nebylo. O Siemensu pochybuju. Chci koupit notebooka pro: M office, uprava videa/fotek, filmy, hudba, internet. cena do 25tis. (pokud bude levnějsí, budu rád:-)) Co se týče nejakých zákl. parametrů, nejsem odborník, ale: 1024oper. pamět, 120-160GB-HDD, (o kvalitní grafice nemam představu), pokud možno s op. systémem (Vista není nutná). Prostě parametry bych jakž-takž věděl, ale ty spekulace ohledně značek mě zaražej. Jaká značka notebooku je tedy kvalitní a osvědčená?

Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
IBM je jistota 8-) Neni co resit :i:
chrochl 18.03.2007 20:15
chrochl
no koukal jsem na ně, jsou oproti jinej notasum se stejnou vybavou podstatně dražší (doufám, že to j…
Boeing 18.03.2007 20:25
Boeing
musim te zklamat, ale tento model je vlastni navrh lenova a s IBM uz nema nic spolecneho. ve stejne…
chrochl 18.03.2007 20:54
chrochl
je trochu hloupe, vyvolavat dojem ze lenovo nema nic spolecneho s IBM ... lenovo koupilo kompletne c… nový
Mark 25.03.2007 22:25
Mark
Je trochu hloupé vyvolávat dojem, že kolega chtěl vyvolat dojem, že značka Lenovo nemá s IBM nic spo… nový
anarchist 25.03.2007 23:09
anarchist
Acer takřka pravidelně "vyhrává" kategorii o nejkřehčí provedení, klouby, které velmi brzy začnou zl…
VN 18.03.2007 22:00
VN
Hmm.. že o Toshibě je v poslední době slyšet o komunikační mizérii? Ehm.. a ono to snad někdy bylo j… poslední
ApoCalypse 26.03.2007 10:03
ApoCalypse
Je mi jasné, že asi hledáme notebook do 25tis vč. DPH, ale nemohu jinak: IBM ThinkPad R60 CD2-1.6/ 1… nový
anarchist 25.03.2007 19:06
anarchist
kdybych ještě měsíc počkal, tak by ta možnost byla realná:-) Prakticky ve všem to vyhovuje. Díky za… nový
Boeing 26.03.2007 07:02
Boeing

Acer takřka pravidelně "vyhrává" kategorii o nejkřehčí provedení, klouby, které velmi brzy začnou zlobit... Na Toshibu v poslední době slyšet o nekomunikativnosti servisu ... Lenovo nahradilo IBM - v základu z něj vychází a snaží se samo pokračovat dál (hlavně dobré provedení těla, trackpoint...). Fuji - Si klade důraz na kvalitu za slušné peníze - oproti Aceru více dbá na větší standart vyváženosti kvality celku... HP má v u nás výborný servis - kvalita stále velmi dobrá. Dell - výborná pověst - klasika kvality hlavně (v tomto případě) výroba notebooků ...

Ale to jen všeobecně pohled na současnou situaci - nejlíp vše vidět v "akci" a mít možnost se rozhodnout z více možností (bylo by to krásné...), taky pro někoho design ... atd.

Hmm.. že o Toshibě je v poslední době slyšet o komunikační mizérii? Ehm.. a ono to snad někdy bylo jinak? Notebooky od Toshiby jsou mezi absolutní špičkou, když fungujou (což ony většinou zase jo:-) ), ale se servisem.. se servisem mají u nás problém snad odjakživa.. na jejich servis se nadávalo už před deseti lety a nic se nezměnilo :-)
Dell a kvalita? Mno, řekněme posledních pár (ale opravdu jen pár) let možná, takových šest let nazpátek byly jejich notebooky jen krev a skřípění zubů, že ten krám zase zdechnul.. Ovšem servis, servis mají absolutně nejlepší, proti jejich servisu nemůžu říct jediný křivý slovo (no, ono při té kvalitě, kterou měli jim ani nic jinýho nezbývalo, než mít nejlepší servis). Dneska už bych se asi Dellu nebál, nejsou o nic horší než jiné značky (ale IBM to pochopitelně není), krom toho jejich servis zůstal stejně perfektní, jako dřív..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru