Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Oculus rift

Čo skúšali kolegovia u nás, tak Oculus Rift fungoval aj s PC. Problémom skôr boli káble (HDMI + USB), ktoré dosť prekážali. S Oculusom neprišiel žiaden poriadny softvér ani nijaké demo. Niečo kolega stiahol, ale iba také jednoduché demo, takže to bolo celkom sklamanie.

Ďalšie zariadenie, ktoré skúšali, bolo niečo tuším kórejské. To nepotrebovalo žiadne drôty, pretože o všetko sa staral telefón, ktorý bol priamo vložený v tých okuliaroch. V podstate to bol len kvalitne spracovaný Google Cardboard. Použiteľnosť bola tým pádom oveľa jednoduchšia a aj lepší pocit z toho. Na druhý deň to síce prestalo fungovať (softvérová chyba - ten telefón mal v sebe custom softvér, ktorý sa nespamätal z reštartu), ale celkovo to bolo použiteľnejšie.

Využiteľnosť? Tie filmy natočené v 360° vyzerali dobre. 2D filmy ti zrejme prinesú to, že ich budeš zdanlivo sledovať na väčšej ploche než na monitore, takže aspoň nejaký prínos to bude mať. Hry budú musieť byť upravené na to, aby to podporovali. Jednoduché hry na tom vyzerali nudne a jednoducho. Áčkové tituly by mohli byť zaujímavé. Nemal som tie okuliare na sebe dosť dlho, aby som si utvoril názor, či ma z toho bude bolieť hlava alebo nie. Myslím, že pre pornopriemysel je to ideálne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny