Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Z1 VS S4

A co chces jako za argumenty? Uz jsem to tu psal tisickrat.

Sony Xperia Z1 - telefon ma ruzne chyby a hodne nadsencu do Xperii kvuli nim sli do Z2, vice na foru xperia.cz.

Sony Xperia Z2 - malinko slabsi fotocip, horsi kvalita displeju (v ruznych varkach jsou ruzne displeje, proto nekteri uzivatele nadseni a jini zklamani).

LG G3 - asi ze vsech founu zde uvedenych nejlepsi, ale na foceni je opravdu dobre nemuset mackat na displej, ale fotit hardwarovym tlacitkem nebo tlacitky hlasitosti, pokud samostane hardwarove tlacitko na foceni neni (coz je jen u Xperie), minimalne se lip ostri, kdyz si telefonem necuknete pri macknuti na displej.

Samsung Galaxy S4 (i9505/i9506) - ten prvni ma slabsi HW, jinak jsou vicemene stejne, vynikajici fotak, skvely HW, problemy jsou dva: ochrana KNOX = root nebo customROM znamena poruseni zaruky, druhy problem je aktualizace na ne zcela povedeny Android 5.0, ten telefon je na nem naprosto bezduvodne liny a seka se. Proto je lepsi zustat na Androidu 4.4, ktery je skvele odladen, ale muze se stat, ze nove telefony uz budou mit v sobe Android 5.0. Zatim stale nikdo z uzivatelu nehlasi, ze by chyby byly opraveny, nicmene mel by snad vyjit i Android 5.1, takze je sance, ze softwarove problemy vyreseny budou nebo proste downgradovat na bezproblemovy Android 4.4.

Lenovo Vibe Z2 - hardwarove o tridu horsi (mene vykonny) telefon s ne zcela dokonale odladenym softwarem, ne uplne dokonalym fotakem proti jiz jmenovanym a bez slotu na pametove karty.

Lumie 1520 - lide si v posledni dobe stezuji na displeje a hlavne je to minoritni Windows Phone, doporucil bych jen fanouskovi Microsoftu.

Huawei P8 - horsi vybava proti vyse jmenovanym (vyjma Lenovo), malinko horsi fotak nez SGS4 a LG G3, rozhrani EMUI - to je vec nazoru ale treba Touchwiz je podle me lepsi, nanoSIM a hlavne procesor Hisilicon Kirin 935, coz znamena nemoznost customROM, cimz se ztraci vyhoda Androidu, nebot pokud zjistite, ze vam telefon po softwarove strance nevyhovuje, mate na Androidu moznost si poridit jiny soft, ale u Huawei procesoru to nejde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny