Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Opožděné reakce klávesnice a myši

Mám takový problém s ovládáním ve hrách. Téměř u všech her se mi stává, že např. držím šipku vpravo po dobu 5 sekund a tak 2 sekundy po puštění tlačítka mi např. auto 5 sekund zatáčí doprava... Stejným způsobem se mi ve stejnou chvíli zasekne i myš. Ještě tak před 2 měsícema to bylo v pořádku a nic takového to nedělalo. Software, který jsem nainstaloval těsně předtím, než to začalo dělat jsem zkoušel odinstalovat ale ono nic. Zkoušel jsem také vyměnit klávesnici a protože mi to začalo dělat chvíli potom, co jsem si koupil nový monitor, zkusil jsem tam zapojit znovu ten starý... Bez úspěchu... Fakt už nevím co s tím... Jinak mám OS Windows XP, zákl. deska je MSI K8N Neo4 napadá mě jen vadná základní deska tak se Vás ptám o Váš názor... Co by s tím teda mohlo být ?! Předem děkuji za odpověd...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
IMHO je to softwarovy problem takze by bolo dobre prescanovat PC na viry a prezradit nam aky ze to S…
MM.. 20.03.2007 18:54
MM..
jo a eště na tu poslední sem neodpověděl... obě mám v PS2 ale zkoušel jsem dát myš i do USB... konek… nový
Fyzzi 20.03.2007 19:00
Fyzzi
Ak mas moznost od niekoho si pozicat USB klavesnicu tak skus, aby sa to priblizne lokalizovalo ze v… nový
MM.. 20.03.2007 19:32
MM..
No mohlo by to dělat třeba kdyby byl problém v grafických ovladačích a nestíhala grafická karta - ty… poslední
MM_tank 20.03.2007 19:43
MM_tank

IMHO je to softwarovy problem takze by bolo dobre prescanovat PC na viry a prezradit nam aky ze to SW si instaloval tesne predtym nez to zacalo robit.
P.S. klavesnicu a mys mas v PS2 alebo v USB? Ak PS2 skontroluj este ci je dobre zastrceny PS2 konektor, pripadne skus inu mys.

Ak mas moznost od niekoho si pozicat USB klavesnicu tak skus, aby sa to priblizne lokalizovalo ze v com je problem. Alebo nainstaluj Win+ovladace+programy nanovo nacisto. Mozes skusit najprv len preinstalovat ovladace ku vsetkemu HW co tam mas, a preinstaliovat directX, skusit povytahovat veci z USB (ak mas nejaky USB modem a podobne), mohol by sa mozno nejak drbat do systemu aj nejaky ovladac ineho zariadenia preto pisem skusit vytihnut ak v USB nieco mas...

P.S: aku klavesnicu mas a vymenit si skusal za aku? Predtym to v tej istej hre nerobilo? Nemas pretaktovane FSB? V BIOSe si nieco nemenil?

No mohlo by to dělat třeba kdyby byl problém v grafických ovladačích a nestíhala grafická karta - ty zpožděné reakce bych tak pochopil. Běží ta hra stejně rychle ? Umíš se podívat na vytížení procesoru ? zkusil si odpojit myš a případně volant tiskárnu a další nepotřebné věci ? Co tak změřit 3dmarkem jestli výkon +-odpovídá ?

Zpět do poradny Nahoru