Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HIGH END sestava

PAMĚŤ:
Vím, vím že se říká, že 8GB na hry dnes bohatě stačí, protože tak vysoko si stejně při hraní žádná nevezme. Ale nějak mi to pořád není jasné, protože když si například na "Game Debate" vkládám parametry určité sestavy a jak by mi na tom běžela daná hra, tak vždy když u paměti zadám těch 8GB, vždy mi to ukazuje, že je to s tou pamětí "tak tak". Nevím, jak to popsat :-D Ale když mi prostě nejde až tak o peníze, říkám si, proč nemít do budoucna něco trošku lepšího, takže jsem se prostě rozhodl pro 16GB. Stejně tak jako vím, že mnozí zde tvrdí, že bohatě stačí frekvence 1600MHz. Ale když jsem ty paměti tak studoval, rozhodl jsem se prostě pro tyto "Crucial 16GB KIT DDR4 2400MHz CL16 Ballistix Sport LT Dual Ranked" https://www.alza.cz/crucial-16gb-kit-ddr4-2400mhz- cl16-ballistix-sport-lt-dual-ranked-d2413196.htm Je to snad špatně? Rozhodně mám ale v planu zůstat u značky "Crucial", u které vím, že jí tu nejvíce doporučujete jako jednu z nejkvalitnějších :-)

CASE:
Tady mě asi většina z vás nebudete mít rádi, ale mě se prostě líbí :-)
"CM STORM Stryker" https://www.alza.cz/cm-storm-stryker-d343670.htm Vím, že to asi není nějak profláknutá značka a určitě nebude z těch nejkvalitnějších, ale u bedny nemám nějak extra požadavky. Jediné, o co mi šlo je, aby měla průhlednou bočnici a aby to byla ta největší verze. Pokud mi ovšem doporučíte něco lepšího, budu vás poslouchat :-)

KLÁVESNICE:
U té také nemám nějak extra velké nároky a požadavky. Snad jen, aby byla pochopitelně "PODSVÍCENÁ" (a pokud možno - né jen jednou barvou). Pokud možno, tak "DRÁTOVOU". A aby měla nějaké ty "PROGRAMOVATELNÉ KLÁVESY" (ale zas jich nemusí mít 100 :-D takovou nehledám). A v neposlední řadě mi jde HLAVNĚ o to, aby měla to "české rozložení kláves". Tím myslím, že opravu chci a potřebuji, aby v té horní řadě u těch čísel měla to "ěščřžýáíé". Po dlouhém a nekonečném hledání jsem vybral jednu, která by se mi hodně líbila. A shodou náhod je to i "Genius" a co tak sleduji, tuto značku zde také doporučujete jako jednu z kvalitních. Takže se vás opět ptám na vaše rady, názory, popřípadě i osobní zkušenosti a jestli jsem tento typ vybral dobře :-) "Logitech G510s Gaming Keyboard CZ" https://www.alza.cz/logitech-g510s-gaming-keyboard -cz-d429349.htm

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny