Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HIGH END sestava

OPTICKÁ MECHANIKA:
Nevím, ale v dnešní době jsem si řekl, že by bylo fajn, kdyby uměla podporovat už i Blu-Ray. Nakonec mi tam zůstala tahle. Co myslíte, je to dobrá volba? :-) "Pioneer BDR-S09XLT" https://www.alza.cz/pioneer-bdr-s09xlt-retail-d620 627.htm

To by bylo asi tak vše a abych to tedy shrnul. Jsem přesvědčen, že co se týče GPU, Titan je to nejlepší a hlavně nejvýkonnější, po čem mohu dnes sáhnout. K tomu bych chtěl co nejvýkonnější procesor, který si s Titanem bude rozumět a nebude se to navzájem nějak brzdit. Tuším, že to bude jeden z těch dvou, které jsem postnul na začátku. Teď bych potřeboval jen vědět, pro který byste se rozhodli vy a který je podle vás nejlepší. Nějaký adekvátní 4K monitor k tomu + základní desku, do které to bude všechno pasovat a case, do kterého to všechno bez problému narvu :-) Pokud mi v té sestavě něco chybí, rád si to samozřejmě poslechnu. Bez ohledu na veškeré komponenty, které jsem sem házel já výše, velice uvítám všechny vaše názory, rady, kritiku, doporučení a poznatky. A ač jsem sem dával odkazy od Alzy, budu velice rád za vaše příklady sestav klidně od CZC, protože tam bych si to také s největší pravděpodobností nechal i sestavit. Finanční strop nemám a chci to sestavit všechno od začátku až do konce, takže si velice rád prohlédnu, jak byste si to v takovém případě nechali udělat vy.

Omlouvám se za takový román, ale je to pro mě opravdu důležité a chci nastřádat co nejvíce informací a každá je pro mě cenná.
Všem, co to dočetli až sem, převelice děkuji. A těm, kteří se vyjádří tak, aby mi to bylo prospěšné, děkuji ještě více.

Hezký zbytek večera :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny