Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Grafika nepracuje tak jak má?

Zdravíčko,

(Téma zakládám po třetí, protože se furt nemůžu dopátrat odpovědi)

Takže mám problém s touto PC sestavou (http://tinyurl.com/o8suahc). Zatím se mi podařilo s pohodlnými FPS rozjet jenom Counter strike GO. Jinak c se týče GTA V, ARMA III a nově i Total war Attilla tak tam mám problém.

Zaměřil jsem se dnes na Total war Attila a zkoušel jsem různá grafická nastavení. Tak aby ta hra byla hratelná i na nejtěžších scénách na 60fps jsem musel dát všechno nastavení grafiky na nejnižší.

Arma III tam to samé. Jestli chci mít pohodlnou hru na 60 fps musím si totálně snížit viditelnost a grafiku na low.

PC bylo i v servisu ovladače jsou ok. Včera jsem stáhnul Windows 10 a i příslušný ovladač od AMD a situace se nezměnila.

Opravte mě jestli si mýlím, ale pokud by to bylo slabou grafickou kartou, tak bych neměl max. teplotu okolo 60 stupňů, tudíž grafická karta to zvládá. PC jsem si nechal sestavit podle návrhu od M-POLA. Mám trochu podezření na zdroj. U této grafické karty co tam mám je napsáno doporučený zdroj 750 w a když jsem se zkoušel hrabat ve funkci Overdrive v AMD catalyst a zvýšil jsem výkon grafické karty tak mi zčernala obrazovka a musel jsem PC restartovat.

Já už nevidím jedinou možnost, než že prostě ta sestava je špatná. Hodně lidí kritizují Xeony a grafiky od AMD a já už toho dojmu nabývám. Ještě jedině, že by to nestíhala prodlužovačka fakt nevím

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny